ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ GINA BACHAUER

Παίξτε ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση
των αυριανών Ελλήνων αστέρων του πιάνου!

Το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer ανήκει στα πιο δραστήρια και ενεργά μουσικά σωματεία της Ευρώπης. Με μεγάλη δραστηριότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, πρόσφατα γιόρτασε την συμπλήρωση τριάντα χρόνων προσφοράς και παρουσίας με μια κατά κοινή ομολογία ιδιαίτερα επιτυχημένη μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα 20 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πρωταρχικοί σκοποί του Διεθνούς Μουσικού Σωματείου Gina Bachauer είναι η προβολή της προσφοράς της μεγάλης πιανίστας καθώς και η υποστήριξη εξαιρετικά ταλαντούχων νέων πιανιστών της πατρίδας μας. Σε μία περίοδο παγκόσμιας κρίσης των αξιών εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τη μεγάλη σημασία που έχει η ενθάρρυνση και η ανάδειξη νέων ταλέντων. Η Ελλάδα έχει προσφέρει στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα μεγάλες φυσιογνωμίες του μεγέθους ενός Δημήτρη Μητρόπουλου, μιας Μαρίας Κάλλας και βεβαίως μιας Gina Bachauer. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η χώρα μας συνεχίζει πάντα να γεννά εξαιρετικά μουσικά ταλέντα.

Η Gina Bachauer αγάπησε τους νέους και αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής της σε αυτούς. Ακολουθούμε το παράδειγμά της και εμπνεόμαστε από το έργο της.

Το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer προσφέρει υποτροφίες σε προικισμένους νέους πιανίστες για σπουδές στο εξωτερικό και με ενδιαφέρον στέκεται δίπλα τους κατά τα πρώτα και εξαιρετικά κρίσιμα στάδια της καλλιτεχνικής τους πορείας. Οι υπότροφοι επιλέγονται μετά από αυστηρών προδιαγραφών ακρόαση στο πλαίσιο της ετήσιου διαγωνισμού.

Επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να σας ζητήσουμε να ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ GINA BACHAUER. Ένα έργο που στήριξε με την ενεργό δράση της και που του έδωσε πνοή και όραμα η αείμνηστη Αλεξάνδρα Κανελλοπούλου. Το έργο αυτό  στρέφει το ενδιαφέρον του ακριβώς σε αυτούς τους νέους που σήμερα έχουν την ανάγκη μας για να συνεχίσουν τις σπουδές τους εκτός συνόρων και που αύριο θα μας κάνουν υπερήφανους σταδιοδρομώντας στα μεγαλύτερα διεθνή μουσικά κέντρα.

Κάθε υποτροφία ανέρχεται στο ποσό των 10.000-12.000 Ευρώ (κάλυψη εξόδων φοίτησης και διαμονής του σπουδαστή στο εξωτερικό για ένα έτος).

Θα το θεωρούσαμε μεγάλη τιμή να σας συμπεριλάβουμε στους ΧΟΡΗΓΟΥΣ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ του Σωματείου μας, με την από την πλευρά σας κάλυψη πλήρους ή μεγάλου μέρους του προαναφερθέντος ποσού. Σε αυτή την περίπτωση:

  • Το όνομά σας (ή αυτό της εταιρείας σας) θα αναγράφεται στα σημαντικότερα έντυπα και στις εκδόσεις μας
  • Θα έχετε τακτική ενημέρωση για την εξέλιξη του υποτρόφου που στηρίζετε
  • Θα μπορείτε να παρακολουθείτε τον ετήσιο Διαγωνισμό για την Υποτροφία Bachauer
  • Θα έχετε 2 προσκλήσεις για κάθε συναυλία ή άλλη εκδήλωση
  • Θα έχετε τακτική ενημέρωση για όλες ανεξαιρέτως τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό και κυρίως
  • Θα έχετε τη χαρά να γνωρίζετε ότι συμβάλλετε ουσιαστικά στη διαμόρφωση των μελλοντικών αστέρων του πιάνου που δεν θα αργήσουν να διαπρέψουν και να τιμήσουν το όνομα της Ελλάδας στον κόσμο ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΑΣ τους οποίους τόσο έχουν ανάγκη!

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσοχή και προσβλέπουμε στη συμπαράστασή σας.