ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΟ  Δήμαρχος  του Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσιος Χατζηδάκης,
ο  Πρόεδρος του Διεθνούς Μουσικού Σωματείου Gina Bachauer
κ. Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας-Σγούρδας  και η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Νέου Ωδείου Αλίμου κα Ελένη Ραπτάκη, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε

ΔΥΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΝΕΩΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΣΟΛΙΣΤ ΚΑΙ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ, καθώς και στα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ

Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε μελωδίες Ελπίδας και Αγάπης.

Σάββατο 21  και την Κυριακή 22  Δεκεμβρίου 2013
Έναρξη εργαστηρίων: ώρα 17.00
Έναρξη συναυλιών: ώρα 18.30

Πολυχώρος Δήμου Παλαιού Φαλήρου
(Τερψιχόρης 51& Αρτέμιδος)
Είσοδος  ελεύθερη


ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΝΕΩΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΣΟΛΙΣΤ ΚΑΙ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣΠρόγραμμα εκδηλώσεων:Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013  Πολυχώρος  Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος-Παλαιό  Φάληρο).Ώρα 17:00  Εργαστήριο χορωδίας. Διδάσκει ο γνωστός διευθυντής χορωδίας κ. Δημήτριος Μπουζάνης. Τον γενικό συντονισμό έχουν  ο μουσικολόγος, κριτικός μουσικής, καθηγητής ανώτερων θεωρητικών και Πρόεδρος του Διεθνούς  Μουσικού  Σωματείου Gina Bachauer κ. Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας- Σγούρδας και η βραβευμένη σολίστ πιάνου και Καλλιτεχνική Διευθύντρια  του Νέου Ωδείου Αλίμου κα  Ελένη Ραπτάκη.

Ελεύθερη συμμετοχή και παρακολούθηση του εργαστηρίου.

Έναρξη συναυλίας  18:30

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας συμμετέχουν σπουδαστές από τις τάξεις πιάνου, βιολιού και κιθάρας του Νέου Ωδείου Αλίμου.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας συμμετέχουν νέοι βραβευμένοι σολίστες πιάνου, βιολιού, λυρικού τραγουδιού και η συναυλία θα κλείσει με γνωστά  χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την παιδική χορωδία του Νέου Ωδείου Αλίμου.

Κυριακή  22 Δεκεμβρίου 2013  Πολυχώρος  Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος-Παλαιό  Φάληρο)

Ώρα 17:00  Συνάντηση δύο Τεχνών: Ζωγραφική και Μουσική. Η διακεκριμένη  ζωγράφος Ελένη Παυλοπούλου  μιλάει για την Τέχνη, τη σχέση της Ζωγραφικής με  τη Μουσική και για το δικό της έργο.  Στο τέλος της παρουσίασης θα ακολουθήσει συζήτηση με τους νέους, όπως και με όλους τους παρευρισκόμενους. Το συντονισμό του εργαστηρίου έχει ο μουσικολόγος κ. Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας-Σγούρδας  και η πιανίστα κα Ελένη Ραπτάκη.

Ελεύθερη συμμετοχή και παρακολούθηση του εργαστηρίου.

Ώρα 18:30 Εορταστική Συναυλία

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας συμμετέχουν σπουδαστές μεγαλύτερων ηλικιών  κυρίως από τις τάξεις πιάνου, βιολιού και κιθάρας του Νέου Ωδείου Αλίμου.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας συμμετέχουν νέοι βραβευμένοι σολίστ και το εορταστικό διήμερο  κλείνει με την παιδική χορωδία του Νέου Ωδείου Αλίμου.

Στο τέλος της συναυλίας θα ακολουθήσει μικρή  δεξίωση.

Καλλιτεχνική διεύθυνση εκδηλώσεων: Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας-Σγούρδας και Ελένη Ραπτάκη.