Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του 8ου Μουσικού Διαγωνισμού Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα 

Αγαπητοί Διαγωνιζόμενοι,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων και της σχετικής οδηγίας του Υπουργείου Υγείας, το  Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer ανακοινώνει την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του 8ου Πανελλήνιου Μουσικού Διαγωνισμού Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα.

Συγκεκριμένα,  ο Διαγωνισμός επαναπρογραμματίζεται για την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 (προκριματικός κύκλος) και το Σάββατο 24 Απριλίου 2021  (τελικός κύκλος/ ακρόαση για την κατηγορία του Βραβείου Σολίστ). Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στον Πολυχώρο και στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Οι υποψήφιοι διαγωνιζόμενοι που δήλωσαν συμμετοχή στον φετινό Διαγωνισμό, σε περίπτωση που το επιθυμούν μπορούν να κρατήσουν μέρος ή πλήρες το πρόγραμμα που έχουν δηλώσει, ακόμα και στην περίπτωση που αλλάζουν ομάδα λόγω ηλικίας.

Το δικαίωμα συμμετοχής των 30 ευρώ που έχει καταβληθεί από τους υποψηφίους θα επεκταθεί για τον Διαγωνισμό του 2021.

Παρακαλούμε τους διαγωνιζόμενους που δήλωσαν συμμετοχή στον φετινό Διαγωνισμό, να στείλουν εκ νέου την αίτησή τους μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2021, αναφέροντας ότι είχαν δηλώσει συμμετοχή στον φετινό διαγωνισμό.

Όσοι διαγωνιζόμενοι επιθυμούν να τους επιστραφεί το δικαίωμα συμμετοχής που έχουν καταθέσει, μπορούν να το ζητήσουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (cherogiorgou.competition@gmail.com), στέλνοντας το αίτημά τους ακριβώς από την ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση που χρησιμοποίησαν για την αποστολή της αίτησης συμμετοχής τους αναφέροντας αναλυτικά το όνομα του δικαιούχου, το όνομα της τράπεζας, τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού και τον κωδικό της τράπεζας (BIC). Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μόλις το επιτρέψουν οι καταστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας, ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας ακούσουμε όλους τον Απρίλιο του 2021 και ευχόμαστε από καρδιάς καλή δύναμη σε σας και στους δικούς σας.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Διεθνούς Μουσικού Σωματείου Gina Bachauer και της διοργανωτικής επιτροπής του Πανελλήνιου Μουσικού Διαγωνισμού Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα,

Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας-Σγούρδας

Πρόεδρος Δ.Σ. του Διεθνούς Μουσικού Σωματείου Gina Bachauer

Ιδρυτής και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διαγωνισμού Μαρίας  Χαιρογιώργου-Σιγάρα